Massages

Stress, ofwel spanning, is noodzakelijk om goed te kunnen functioneren. Maar negatieve stress is slecht voor lichaam en geest. Het lichaam reageert hierop met verhoogde spierspanning, wat kan leiden tot bijvoorbeeld de velen zo bekende rug– en nekklachten! Het is zaak naar je lichaam te luisteren, en wijs om er meteen wat aan te doen. Een effectieve en heerlijke manier is massage. Massage is gezond voor lichaam en geest. Je bloedsomloop verbetert maar ook je natuurlijke weerstand. Spieren worden weer soepel en je geest komt tot rust. Of u nu man of vrouw bent, jong of oud, iedereen kan genieten van een massage!

Sportmassage

Massage van een deel van het lichaam. Er wordt diep op de spieren gewerkt. Doel van de massage is stijve spieren losmaken en probleemzones aanpakken. Ook ideaal voor mensen die bij de fysiotherapeut komen voor bijvoorbeeld stijve rug- en nekspieren en al aan hun vergoedingenlimiet zitten !

Mogelijkheden:
– rug en nek
– benen / deel van de benen
– armen

Het deel dat behandeld wordt is ontbloot, de rest van het lichaam afgedekt.

Bekijk hier de prijslijst

Ontspanningsmassage

Relaxende massage van het “hele lichaam”. Iets langzamer en zachter dan de sportmassage. Nadien zult u zult u zich lekker zwaar en ontspannen voelen. Bij deze massage wordt een speciale ontspannende olie gebruikt, die extra meewerkt aan de ontspanning van het lichaam!

Zet je gedachten op nul en voel alle spanning van je af glijden! Let op: voor een erotische massage moet u NIET bij mij zijn!

Bekijk hier de prijslijst

Hotstonemassage

Een diep ontspannende massage waarbij gebruik wordt gemaakt van zeer warme basaltstenen, die zorgen voor een intens diepe warmtewerking.

In een uur worden je rug, nek, armen, benen en indien gewenst je decolleté en gezicht gemasseerd met olie en de hete stenen.

Deze massage is met name geschikt voor spanningen, stress ( géén burn-out!) , spier– en gewrichtsproblemen en slechte doorbloeding.

Niet voor mensen geschikt die o.a. chronisch ziek zijn, medicijnen gebruiken of een burnout hebben. Geef dat altijd aan!

Als de temperatuur buiten hoog is, zal er geen hotstone massage gegeven worden.

Vermeld bij het maken van je afspraak dat je deze vorm van massage wilt, wegens de opwarmingstijd.

Bekijk hier de prijslijst

Maak direct een afspraak